Rosa drömmar...

Snubblade just in på en tjejs blogg där hon just nu är igång med att lotta ut ett par gaaaalet girly girly rosa pumps!
As snygga att ha till sommaren då man fått lite färg ihop med en svart klänning...mjauuu! Ska tävla nu och se om jag vinner dem som jag förmodligen inte kommer att göra i alla fall men att försöka skadar inte!


image68

Americas next top model

Ja, nu kör snart en ny säsong av Americas next top model igång! Tror att det första avsnittet börjar den6 februari.
Kollade igenom modellerna och min favorit (rent utseende mässigt) heter Dominique och är lika gammal som mig. Tycker att hon är grymmt snygg och hon bara osar sexighet!


image67

Eva Mendes

Jag har inte riktigt vetat om jag gillar eller ogillar henne men måste bara säga att på dessa bilder är hon shadaaam shnygg! Porrig, vacker och sensuell på en och samma gång!




image66

Kavli reklam

Garvade som fan åt denna reklam första gången jag såg den. garvar fortfarande när den kommer, tycker att den är klockren! Vad tycker ni?



Bra eller anus?

Vilken mobil blir det?

Min kära pojkvän lovade mig en mobil i julklapp, men som ni säkert förstår så har den presenten blivit en aaaaning försenad...Jag klagar absolut inte men jag är hemskt nyfiken på vad det blir för mobil. Ju längre tiden går ju mer nyfniken blir jag ;) Kanske inte får någon mobil alls tillslut, jag får se!


W910i

   image64
 

Paulo Coelho

Läste i söndags ut Coelhos "Elva minuter" har ingen konkret åsikt om boken, låter skummt men då jag aldrig läst en roman förut (vad jag minns!) så har jag inget att jämföra med. Det hade kanske att göra med att boken var verklighetsbaserad som jag inte gillade den riktigt. Men trotts det så kan jag inte säga att jag ogillade boken för att den var verkligen beroende framkallande! När jag väl börjat läsa den så kunde jag inte lägga ifrån mig den!
Om jag ska beskriva boken med tre ord skulle de vara: spännande, erotisk (!) och sorglig låter som en salig blandning va? Tror nästa blir Zahiren för mig I think. Efter den kanske jag kan bedömma om jag gillar denna författare som påstås ha "förändrat så många människors liv" !



image63

                                                                                  



Angel kimono cardigan

Den är bara min min min. Hoppas att alla tar slut väldigt fort i affärerna så att ingen annan hinner köpa dem , onda jag är but its true....here it is my darlin´

image62

Uppochner neroch upp...

Just så har min dag varit hittils idag. Ni vet när man vaknar en dag och saker börjar gå fel redan då, då vet man att det kommer att fortsätta så. Tog bilen till gymmet och tarraaaaaa hittade en parkering bland alla bilar och trängsel, trodde knappt det var sant. Men sen när jag väl parkerat och gått in på gymmet kännde jag att jag måste flytta på bilen, var osäker på om jag fick stå där jag hade ställ mig. Så jag gick ut igen och körde runt i liljeholmen i säkert 20 minuter innan ett par kom gående och skulle flytta på bilen precis framför mig. Då hade jag hunnit bli, sur, irriterad, ännu mer irriterad, uppgiven och sen glad igen.  Enda haken var att passet hade börjat för 15 min sen...tills jag bytt om var klockan 20 över så jag missade typ halva passet! Efter det ringer morsan och sa att hon hittat min Angel Kimmono i ringen centrum så då blev jag genast på bättre humör! Den är såååå fin, längtar tills hon kommer hem så jag kan prova den. Hade ett givande samtal med C idag. FAN vad skönt det är att ha RIKTIGA vänner. Vänner som inte snackar skit om en, som behandlar dig med respekt och stöttar dig när du känner dig low...är så oerhört tacksam för att jag har två av världens bästa vänner vid min sida.


image61

Never ever ever!!

Det jag absolut hatar! HATAR, HATAR, HATAR är människor som tar en för givet, är otrevliga utan anledning och behandlar en lite som det faller dem in. En gång för länge sedan bestämmde jag mig för att bryta ALLA band med sånna människor i min närhet, av den enkla anledningen att de inte behövs i ens liv, de tar för mycket av ens energi så att det inte blir över ngt till en själv, de suger lixom ur livskraften ur en. Just denna människa som gjorde mig upprörd gör precis det jag nämde ovanför. Människan vet inte vad att ta en för givet innebär, så hon gör det gång på gång utan att någon sätter stopp och visar att NEJ DET HÄR ÄR INTE OKEJ! Ska jag göra det? Jo då kommer alla att hata mig och tycka att jag är knäpp just för att INGEN annan gör det mot denna människa. Men snart har min bägare runnit över...det är många saker i livet jag har överseende med men just detta har jag inget överseende med alls. Det klickar helt enkelt inte mellan oss, vi är som plus och minus. Sorgligt men sant.

Hand + fri = Handsfree

Hittade precis min handsfree som jag letat efter i 3 veckor nu! Hatar när saker försvinner här hemma...hittade den i en låda i hallen bland alla vantar och mössor. Typiskt morsan att bara lägga ner den någonstans..men men NOW I GOT IT!

image60

I helgen (det är måndag!= no life) undrade (eller snarare beodrade) C mig att följa med på premiären till en ny klubb som heter "Fellows"...stureplan...premiär...hon skulle sagt det typ en dag innan så jag inte hade tid att tänka på saken. Känner mig som en riktig pensio men tycker att det är skönare att sitta hemma i soffan med T en lördags kväll än att trängas bland alla wannabe brats, och bli armbågad och knuffad vart man än vänder sig. Aja får se i vilken grad party nerven rycker i på fredag!

Söt gubbe

Hittade några bilder på söta krukgubbar som en tjej vid namn Malin bloggat om i sin blogg. Tycker att de är ursöta! En perfekt detalj att ha sina smink penslar i eller växter i olika sorter. Nu va det ett tag sedan hon bloggade om dessa små söta figurer men ska nog svänga förbi Mique nästa gång jag är i stan och se om jag hittar nån ;)

image57

Det var en gång...

Just så inleder Paulo Coelho sin bok "Elva minuter" och fortsätter ...
<<[...] prostituerad kvinna som hette Maria >>. . Ett relativt annorlunda sätt att inleda en bok på och jag fortsatte att läsa.Detta är en bok som har legat 1:a på topplistorna i 32 länder och bygger på en sann historia och handla om Maria, en ung och vacker kvinna från en bergsby i brasilien. Paulo skriver på ett kort men endå bra och spännande sätt som gör att åtminstone jag ville läsa mer. Vid o1.oo på natten va jag tvungen att lägga ner för att sova. Har inte hört talas om denna författare tidigare men han ska visst vara bra och fått många utmärkelser för sina böcker. Just denna som jag påbörjat är en roman som handlar om sex och kärlek.

Läser även en annan bok som heter "Med list och lust" skriven av Anita Jekander & Pia Brandelius. På omslaget står det "en rolig och matnyttig och kraftfull bok om att nå framgång i arbetslivet som kvinna". Även denna bok kommer med roliga och bra tips om hur du ska lyckas i arbetslivet efter varje kapitelslut.
Nä nu ska jag plugga!





Hej friska toppar!

Äntligen har jag klippt bort mina slitna toppar!Känns som en sten har lyft från mina axlar, färgade min utväxt samtidigt! No matter what tidningarna eller vad nån annan säger för den delen heller, utväxt = inte sexigt.

Är det ngn mer än mig som inte kan embedda youtub klipp här i bloggen??Det funka sej inte för mig...

Beautiful things...

Låter denna låt tala för sig själv. En av mina absoluta favoriter och en riktig klassiker, känner bara love love löööööööööööv när jag hör den!Underbart vacker.Beautiful things....



Andain - beautiful things



Slemmigt tandmonster?

Satte idag och pluggade i bibblan på det lågmälda planet, vilket innebär att det ska vara tyst just i den delen av biblioteket. Vissa människor verkar inte förstå vad lågmält innebär då de antingen sitter och pratar i mobiltelefonen, stänger inte av ljudet, eller som idag satte tre tjejer och diskuterade en uppsats. Efter att ha blivit åt sagda att tysta sig och fortfarande satte och pratade så fick jag nog. Gick och sa till dem att antingen vara helt tysta eller flytta på sig. Men det som är mer irriterande är människor som sitter och blänger åt det hållet som det kommer ljud ifrån med en mycket besvärad blick. Vadå? Tror de människorna på allvar att de ska fatta att de tycker att de stör? Nej, men det är ju så mkt enklare än att säga åt någon att hålla käften...

Nu till saken. Efter 1,5 h pluggande så bestämde jag mig för att ta en brejk så jag tog upp PUNKT.SE och satte och bläddrade lite i den. Helt plötsligt håller jag nästan på att sätta äpplet i halsen. Jag läser om igen, läste jag fel? Det är såklart Alex Schulmans krönika jag läser. Rubriken lyder:


Törs man Kalla henne slemmigt tandmonster?


Det är naturligtvis Charlotte Kalla han pratar om, Sveriges nya stjärnskott i längdskidåkning. Jag fortsätter ivrigt att läsa..."jag lägger genast märket till tänderna, som sträcker sig som radhus tvärs över hennes ansikte. Vi har att göra med en tandvägg."...  jag ser sådär lagom mongo ut som man gör när man försöker hålla sig för skratt, vidare läser jag.. "Hon gapar som om hon just ska äta en lite för stor tårtbit och slem hänger som senor mellan hennes överkäke och underkäke". HERREGUD, tänker jag kan han inte skriva något tråkigt snart annars kommer jag brista ut i skratt så att vart enda bok i hela biblioteket ramlar ner från sin hyllplats!!  Vem är denna människa och varför är han så ond men på samma gång så hysteriskt rolig? Jag läser vidare och mm visst skriver han fler roliga saker till innan krönikans slut. Jag kan bara konstatera, han är min nya idol.


The weblog handbook

Var på bibblan idag i skolan och hittaden en bok av Rebecca Blood som behandlar blogg fenomenet samt tipsar hon om lite om hur just din blogg kan bli poppis. Lät intressant eftersom jag nu känner att jag blivit smått beroende av att blogga. Även om jag inte hinner läsa boken så ska jag åtminstone ögna igenom den. 
Idag ska jag och morsan testa SATS gymmet i Älvsjö och se om det kanske är lite fräshare än gymmet i Liljeholmen som var KATTA-strof ! Jag har även fått äran att göra om Aleks blogg så det ska bli kul :)




Färg!

Det är så himla grått och trist ute! Snön kom i några dar men sen så fick högtrycket för sig att komma och tog snön med sig...målade naglarna i en skrikig rosa färg i hopp om att liva uppstämningen. Vet inte om jag lyckades riktigt men skrikigt blev det!

image49

Lacket är från Makeup store och heter "Desiree"

I huvudet på gynning

Läste city krönikan för några månader sedan där Miss Gynning avslöjade att hon i vår ska medverka i sin alldeles egna TV show men mer än så avslöjade hon icke! Läste nyss på kanal5 s hemsida att programmet ska börja sändas den 15/1 och heter "I huvudet på Gynning" .  Nu återstår det att se om det blir bra eller anus som Filip och Fredrik brukar säga. Gillar Gynning hon verkar köra sitt eget race och verkar störtskön och har humor, även om det ibland hoppar lite grodor ur hennes mun...men men det är ju mänskligt !



image48

Och så kom vintern...

Vaknade och blev smått paff när jag tittade ut genom fönstret, snö överallt. Kul men samtidigt tråkigt att den inte kom några dagar tidigare som på nyår tex. aja ska väll inte klaga nu när den väl är här!

Har blivit lite köpsugen och funderade på att köpa en tröja från MONKI som jag tycker ser mysig ut. Vill även köpa nån kofta i en ljus färg, helst lite längre så jag kan ha den till ett par tights. Ett par sjyssta svarta jeans behövs också...ja..listan skulle kunna fortsätta i all evighet. Men här tar den slut för jag måste sätta fart och börja läsa bland alla mina kära teoretiker som menar det ena och det andra!


image43

RSS 2.0