Famlar i mörkret...

Idag har varit en solig dag men endå dyster. Idag har varit en lugn dag men endå tung. Likt ett barn som precis tar sina första steg försöker även jag att steg för steg känna var jag ska ta mitt nästa steg och var jag inte ska ta några steg alls. Det är inte lätt. Ibland tar jag ett steg, två,tre och fyra...men sen vid det femte steget inser jag att jag trampat fel och det känns som att jag ramlat ner i ett djupt hål i marken och famlar i mörkret. Jag ser ingenting. Hör ingenting får känna mig fram med händerna. Allt känns hårt och främmande. Då ser jag ljuset sippra fram. Det är så litet att det knappt syns men jag kan urskillja det från allt mörker. Jag börjar sakta men säkert gå mot ljuset och jag inser att jag är på rätt väg igen. All rädsla all osäkerhet är borta. Det finns inga faror inga hinder. Det är bara jag som står där själv. Blickar upp mot himlen och ser molnen och känner solens varma strålar smeka mitt ansikte. Jag tittar bakom min axel och där står du. Du stannar upp, vill inte att jag ska märka att du likt en ängel vakar över vart enda steg jag tar, vakar över mig. Jag stannar upp och våra blickar möts. Jag ler och du ler tillbaka. Även om vi går skilda vägar och du inte längre kan följa mina steg kommer du endå alltid finnas här. Här i mitt hjärta.

Party like a princess...

Va på festen igår. Va en av de första som kom och den första som gick. Drack några drinkar men gick sen över till ramlösa eftersom jag hade huvudvärk. När den inte gick över bestämmde jag mig för att dra hemåt. Ett bra bslut. Somnade nästan på direkten vaknade tidigt och hade ingen huvudvärk. Så jävla skönt. Nu ligger alla andra och är bakis när man själv är pigg som en nötkärna eller vad man säger...Ska förmodligen träffa tjejerna en stund lite senare och kanske dra till Skäris en sväng med mamma =)
Tänkte göra ett kollage med fina skor för att göra mig själv på bättre humör hihi


image76

Hej maaaaat!


image75



Efter helgens kräksjuka tänkte jag att det skulle vara bra om jag åt lite nyttigt. var tvungen att fota min fina lunch eftersom den va så färgrann!Mums! Kycklingfilé med kokta,hackade sparris stjälkar med sallad, tomat och fetaost.
Beach 2008 here i come!!

Kärlek






Oceanlab- clear blue water (Mike Shivers Remix)


Beach 2008, here i come....

Yes, då va det dags att börja tänka beach 2008! Förra sommaren var ju ingen hit direkt, kom igång med träningen rätt sent in på sommaren, men denna sommar då jävlar. Ska sätta upp denna bild på väggen och kanske tänka en extra gång innan jag börjar glufsa i mig massa popcorn och choklad...okej choklad äter jag ite så mkt men chips och popcorn..mmmm skulle kunna äta det varje dag...lantchips, barbequechips.....lalalla ok nu börjar jag spåra ur. Inge mer skit mat och inge mer snacks. Beach 2008 here i come.....wihooo


image74

Bikinin är från Beach bunny

Tiësto- Just be


Rökiga ögon..hur gör man?

Hittade den här videon på nån tjejs blogg. Det ser så himla lätt ut! Men tjena...har försökt själv och lyckas aldrig  få till det. Jag och kajaler är som plus och minus. Funkar det om man har penslarna som används?Tjaaa vet inte...ska ge det en chans till...sen ger jag upp för gott och inser sanningen!


RSS 2.0