Svullo.Mitt andra namn. Eller egentliga namn!

För att ha lite koll över mina matvanor tänker jag skriva ner lite då
och då vad jag har stoppat i mig under dagen.

Frukost
2 skivor vitt bröd (!), med ost,tomat,skinka,och gurka.
1 glas oboy

Mellanmål
2 kokta korvar med bröd

Middag
1 biff med klyftpotatis,2 skivor vitt bröd,sallad.

Övrigt
2 choklandskummbananer

Slutsats, jag är ett fetto? Hemskt, över 70% av det jag ätit idag har varit
onyttigt. Måste ändra mina matvanor. Där med basta.


Drömmar

Jag tror att beroende på hur man vaknar när man går upp på morgonen spelar roll för hur resten av ditt humör under dagen kommer att vara.
Så är det iallafall för mig.

Vaknade idag som om någon hade jagat upp mig ur sängen. Kände mig förvirrad,lessen och aningen sur. Kommer inte ihåg riktigt vad jag drömde.

Kommer vagt ihåg att jag skulle fika med mina vänninor. De hade bestämmt att 2 killar skulle följa med oss och fika, men inte sagt något till mig. Väl inne på fiket stod de där och väntade på oss, jag blev aningen tjurig över att de inte hade sagt att de skulle vara med, så jag drog in på fikets personalrum och låg och slappade i en säng och pratade med personalen som jobbade på fiket. Cattis letade upp mig och undrade vad jag höll på med, som svar sa jag att jag inte hade lust att sitta med dom och de två främmande killarna. Det var inte i mitt intresse att ens prata med dem, sen så sa jag att min pojkvän troligtvis inte skulle uppskatta det heller. Hon blev lack på mig och drog tillbaka till Anna och killarna. Sen skulle vi dra hemåt och de ropade på mig. Precis när jag ska ställa mig upp och gå tar en svarthårig tjej tag i mig och börjar sparka mig i magen. Jag flippar ur och börjar veva och sparka som en dåre. Får ner henne på marken och fortsätter att sparka henne. Sen springer jag ut från rummet och ut till Cattis och Anna...sen..vaknade jag.

Hela dagen idag har mitt humör varit som en bergochdalbana. Sur.Grinig.Likgiltig.Sur.Depprimerad. Fy fan borde ta antideppressiva och gå runt och le varje dag...

det känns som...

Det känns som att det är sommar...fast det är vår.
Det känns som att jag är ledig....fast jag har 1000 timmar av plugg framför mig.
Det känns som att är avslappnad...men jag är stressad.
Det känns som att jag är ensam...fast det är jag inte.
Det känns som att jag älskar någon ...och det gör jag.

Någon sa: "vad är pengar jämfört med en levande människa?"
Ingenting. Jag älskar någon som jag aldrig älskat någon förr.
Med dig känns det som att jag lever. Utan dig, försvinner solen,
försvinner glädjen, allt hopp och lyckan. För allt det där är ju du.

Älskar dig T.


image17

 

chokladkladdkaka

Är sugen på att ära kladdkaka! Så himla gott. Men samtidigt så himla onyttigt...eller så är det en ursäkt för att jag inte orkar göra den. Världens enklaste recept!
Gör såhär:

1. Värm ugnen till 200°.

2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält chokladen och smör, häll över i ägg- och sockerblandningen. Tillsätt vetemjöl och bakpulver. Rör försiktigt ihop.

3. Smöra och bröa en rund bakfom ca 25 cm. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 min.

Servera gärna tillsammans med en spegel på hallon och glass. Kakan kan med fördel göras dagen innan.

KLAAAART!

Gud va jag är uttråkad. Rastlös. Nervös.Lite små tjurig.
T är ute och festar och så sitter jag här och tycker synd om mig självoch vill äta choklad, tröstäta kanske?
Kanske dra ut och promenerar en stund för att göra plats för det onyttiga som jag kommer stoppa i mej ikväll.





image16



Schnygg

Varför har vissa tjejer så svårt att erkänna att en tjej ser bra ut? Ibland har jag brast ut i en lyrisk stämma och sagt: men guuuuud vad schnygg hon är!!Man borde inte få vara sådär snygg! Tillbaka har jag fått som svar: men vadå hon är väll ingen speciellt...

Vad är problemet lixom? Att folk ska tro att man är lesbisk? Att om man erkänner nån annan tjejs snygghet så betyder det att man själv har dåligt självförtroende?Hell no! Det har hänt ett par ggr att jag gått fram till tjejer och sagt att: gud vad du är snygg! Och tillbaka har jag fått ett brett smile eller ett glatt tack. Det är väll alltid kul att få en komplimang av någon oavsett kön. Nu så avslutar jag detta inlägg med att säga som kommentar till denna bild: GUUD VAD SNYGG HON ÄR!OLAGLIGT!image15

Jag vill vara bruuuun

Nu ska jag springa iväg till solariet. Första gången på säkert mer än ett halvår!
Hittade den här som såklart Miss Farhman hade tipsat om på a-bladet, har alltid
varit lite förälskad i Hawaiian tropic produkter donno why!
Den här vill jag ha!

image14

min idol!

Tror jag har funnit min idol! Eller rättare sagt, tror att jag har funnit den perfekta foundationen.
Skapelsen kommer från Lancome ett märke som jag länge dissat när d gäller foundations men nu tror jag att jag tom måste dissa min Rubenstein pga. den här. Känns som en ansiktskräm, dvs fuktig och ger ett lite lätt glänsande intryck utan att man ser oljig ut. Magnifique!

Me like.image13

Pessimist? Javisst!

Jag är trött på att alla ska vara så j-vla positiva hela tiden. Alla skriver om deras intressanta och spännande liv, dena ena mer intressant än den andra. Om endå folk slutade kämpa så otroligt myket för att verka så otroligt spännande och så otroligt positiva om allting. Det verkar vara "inne" att vara överdrivet positiv idag.

Jag undrar hur man gör för att vara ständigt positiv? Käka antidepprisiva? Käka hälsosam mat? Vad det än kan vara så förstår jag mig inte på dessa människor som är så äckligt positiva att man spyr. Jag orkar i varje fall inte spela något jag inte är, idag är jag pessimist. Pessimist? Javisst!

image12

RSS 2.0