men hallå!!

Vad har hänt med OC?? har det slutat för  säsongen eller vad? Jag hänger inte med i svängarna...förra veckan var det hockey istället för DHW på 5:an, nu får det va nog. Bort med tandlösa hockeyspelare och show me the real stuff! Nä, nu måste jag ringa Anna och säga att jag inte orkar/vågar/kan gå 2km i mörkret för att sola på hennes jobb. Meeeep meeep!

jävla invalid

Min dator är invalid och det är jag med. Jag känner mig som en jävla förtidspensionerad kärring! Har ont i ryggen av att jag sprang igår,det känns som att jag ska gå av på mitten,dumma svank!

Jag vill ha

image11

Spring, spring, spring!

Japp det har jag gjort idag. Sprungit alltså.  Jag ska bli smalare, där med basta. Sprang i  ca 1h och 10 min, kom hem nyss.  Sprang genom skogen illröd som en "Butter " i de små dvärgarna och lyssnade på A&B, när plötsligt ena hörluren ramlade ut mitt öra. Blev rätt så förvånad. Det var helt knäpptyst i skogen. Bara fågelkvitter hördes, d var så lungt och så tyst. Tyst på ett annorlunda sätt.


Så skönt att våren äntligen är här. Men det jag inte fattar är att människor blir så jävla till sig när våren vär redan är här. Helt hysteriskt blir det och alla bara pratar om vädret smått överdrivet imo. Men men. Nu har jag hunnit äta också, en fet köttbir med keso och sallad, ska dra ner på kolhydraterna, blir så tung och mätt av dem.Blä.


Hittade en helt otoroligt vacker låt idag av Signalrunners- by my side helt underbar!



min sko :)

Jag har hittat min vår sko! Inte så värst utmärkande eller speciell,
men endå så underbart flickig och sommrig att jag blir gla´!

Våren är här!


image10Ballerina sko från scorette

fel fel fel!

Allt är f-n fel! Min hy är f-cked up, rödflammig,porig och blekvit, mina hårtoppar måste klippas, min våg hag gått sönder och visar för fel vikt, har inga nya vårkläder, inga vårskor! Jag kan liga gärna gå och bli hippie. Whats the point...( Guuud vad i-landsproblemaktigt inlägg detta va och en smula ytligt hehe men men thats me in a f-ckin nut shell)


Word.


orättvist!

Jag vill bo i Norge! Varför? Jo, det ska jag berätta för er.
Inte är det för att de har grymmt fiske å inte heller för deras berömda fjordar.
Utan för att ABOVE & BEYOND har en spelning uppbokad där!!! Orättvist,orättvist,orättvist!!!!

Nä, allt pekar mot att jag måste åka till Ibiza. Där mes basta. Men när och med vem och framför allt med VILKA pengar återstår att se. Men en sak är klar. Jag ska dit. PUNKT.

JAG VILL PÅ REJV!

Jag är så trött på den tråkiga vardagen! Jag vill på ett riktigt j-vla REJV. Som på den gamla goda tiden, då vi festade 36h i sträck! MB kryssen passerade för några veckor sen, var inte några stora DJ:s precis så man missade äl inget speciellt. REJV REJV REJV!!!

Okenfoald kanske kommer till Sthlm, kanske något som är värt att slösa pengar på?Får se.


jag vill glowa!

När jag fastnar på något så gör jag. Typ som när en fästing suger sig fast i huden. Jag kan lixom inte släppa taget. Jag har alltid velat glow i ansiktet, inte lysa som lysa som i sol men lixom den där lite skimmrande härligt silkeslena looken som så många modeller i tidningarna har. Men idag gick en tjej förbi mig och hon glowade. Fan va snyggt tänkte jag. Sen va jag fast .Hur lyckas de? Jag tror jag hittat den magiska produkten iaf. Ska testa den när jag får tid.image9


dagens inköp.

Idag har jag köpt en genomskinlig maskara. Jag är så trött på vanlig maskara som klumpar sig och torkar ut 1 månad efter man har köpt den. Har provat på alla möjliga märken, Dior, Kanebo, Yves Saint Laurent, Lancome, you name it! Jag ska börja köra på den lite mer  "jag-ser-osminkad-ut-fast-jag-är sminkad-looken", natural look tror  jag det heter...

Sen så va jag tvungen att köpa något iom att jag egentligen ville köpa ett par skor som jag inte har råd med. Tröstade mig med en maskara lixom. Usch, jag är verkligen ett praktexemplar av "en fattig student".


jag ska fan bli bohem.

Kalla mig fördomsfull. Kalla mig okunnig. Men jag tror att det är en bra lösning på en massa onödiga problem man tacklas med varje dag, jag ska blir bohem. Jag ska sluta borsta & föna håret. Jag ska sluta köpa märkes kläder, sminka mig och slänga min rakhyvel i skogen( el,nja i närmaste soptunna i skogen da).
Glida runt i sköna kläder som är lite hänigiga och göra dreads. Jag ska sluta läsa Sofi Farhmans " det här är ett säkert kort" - tips. Jag ska köpa mig en vattenpipa och en hängmatta som jag ska hänga upp i mitt rum. Sätta på lite skön hawaii musik och bara ta d lungt. Så det så.

suck.

image6


En klump i halsen har jag nu. Tankarna bara snurrar runt.
Det gör så ont i hjärtat. Gå bort nu, jag orkar inte mer, låt mig vara...
Vill bort här ifrån. Bort från kylan & omfamnas av värmen och solens varma strålar.
Allt känns så dystert och grått. Ta mig här ifrån, jag orkar inte mer...

I LOVE KINK

I love kink, I love kink, I love kink, I love kink, I love kink, I love kink, I love kink, I love kink, I love kink, I love kink,
image3
Länk

Snor i hjärnan

Livet består helatiden av en massa måsten. Jag måste klara av mitt examensarbete annars kan jag inte ta ut min examen,jag måste söka sommarskola innan den 15 mars, jag måste gå till tandläkaren den 29 Mars annars kommer min tand att ruttna, jag måste skaffa extra jobb. jag måste börja övningsköra... aa jag tror att ni fattar, kan hålla på i evigheter.

Och ibland blir man så j-vla trött på alla måsten. I allafall jag. De senaste två dagarna har jag inte haft några måsten. Jag har inte haft några tider att passa, inga böcker att läsa, inga redovisninngar eller lektioner att gå på. Varför? Jo det ska jag berätta för er, jag har varit sjuk! Och det har varit helt...underbart! Hur konstigt det än låter. Bortsett från att det har känts som om jag har snor i hjärnan, så har jag dessa två dagar inte gjort NÅGONTING. Så himla skönt! Att sitta och slappa mitt i veckan utan att ha ångest, det kallar jag lyx.

Men nu är snoret i hjärnan borta och man är tillbaka i vardagen igen, med alla måsten och med all stress.
Jag kanske ska hoppa av skolan och bli yogainstruktör...vem vet.

SMC 2007

Japp, hade inga höga förväntningar om denna kväll,men den vart rätt så lyckad faktiskt.
Mycket folk, bra musik & sjysst ljud. Lyckades tom att dansa mig igenom hela kvällen i mina 5 cm höga pumps!
Anna kastade in handuken redan efter halva tiden och dansade barfota :)
Börjar gilla house allt mer och mer, fast kommer endå alltid vara en sucker 4-trance/progressive!

Surfade in på David Wests sida, kan bara säga att den killen är så grymm! Hans musik låter som ljudvågor på en varm strand inånstans i oceanen i mina öron! David West is the best! =)


David West go west 002

RSS 2.0