Kärlek!!!!


Sommaren är över...

Det är sant som de säger att vi i norden har väderångest. Har försökt förtränga det men nu är verkligen sommaren helt passé. Tror det var denna reklam på TV som fick mig att inse det, underbar musik...nä det bär av till någon varmare breddgrad i vinter..inte långt kvar :)




Låt: Club8 - "jesus walk with me"

What if...?

Det blir aldrig som man tänkt sig. Eller nästa aldrig ialla fall. Ibland tar livet konstiga vägar som man själv inte kan styra, det bara blir så. Nu undrar jag hur det är med de delar som man själv faktiskt kan styra? Väljer man rätt? Kunde det blivit på något annat sätt? Kunde det blivit bättre? Både ja och nej beroende på situation.

Men ibland undrar jag om kärleken verkligen finns? För när det kommer till kärlek och förhållanden så har det alltid en tendens att trassla till sig på ett eller annat sätt. Det finns så många ute i världen man skulle passa med fast man inte är medveten om det. Sen så handlar det självklart om tid också...tänk att det varje dag passerar en potentiell pojkvän/flickvän förbi dig och du är inte ens medveten om det! Men å andra sidan så är det kanske bäst att det är så, tänk hur det annars skulle vara man skulle säkert bli helt knäpp. Såhär går vi runt och är omedvetna, tycker att kärleken är så jobbig och svår fast det egentligen många gånger bara handlar om att ge det en chans och inte sätt ribban allt för högt. Självklart så ska man kanske inte ta första bästa, men kanske endå inte vara alltför kräsen. Vad har man att förlora egentlligen? Inte mycket. Det västa som kan hända är att det inte funkar och då är det bara att "leta" vidare eller kanske själv bli "uppletad" av någon.

...............


RSS 2.0